x
Podatek ne bo objavljen!


Ocena:


V polje vpišite številko 1980.
Opozorilo: zaradi nadzora neželenih vpisov je ob vsakem vpisu shranjen tudi vaš IP naslov.

Kitajska restavracija KITAJSKI ZMAJ

V kitajski restavraciji Kitajski zmaj smo ponosni na bogato izbiro tipičnih kitajskih jedi, ki jih nudimo svojim gostom.

V ponudbi imamo jedi s piščancem, svinjino, govedino, raco, ribami, raki in sipami, pa tudi vegetarijansko ponudbo zelenjavnih jedi. Sladokusci boste našli tudi bogato izbiro kitajskih predjedi in juh ter odličnih sladic, kot je ocvrti sladoled ali ocvrto sadje. Ne spreglejte ponudbe pekinške race za 4 osebe, kjer je potrebno opraviti rezervacijo vsaj en dan naprej.

Kadar se vam bo težko odločiti za posamezno jed, bodo za vas kot nalašč meniji za več oseb, kjer za vas izberemo jedi za dve, tri ali štiri osebe.

Oceni restavracijo:

Komentiraj

Napiši svoje mnenje o restavraciji

Mnenja in ocene obiskovalcev:

24.12.2015 ob 18:04

Če si želite resnično dobro kitajsko pojedino za celo družino ali samo za sebe, vam toplo priporočam to Kitajsko restavracijo * Kitajski zmaj * na Ižanski cesti 282 ! Hrana je zelo dobro pripravljena, osebje je prijazno in kar je tudi pomembno-postreženi boste hitro in v tako prijetnem ambientu vam bo hrana še bolj okusna! Odločite se za obisk, ne bo vam žal... Lepe praznike vam želim, Andrej


22.02.2015 ob 11:39

Zmeraj sem biu zelo zadovoljen z vsem z hrano postrežbo ambient tako da tudi danes pridem na kosilo k vam.


26.12.2014 ob 17:17

Meni in mojim prijateljem je ta restavracija ODLIČNA! Jaz pridem večkrat na leto skupaj z prijatelji pa vsaj konec leta, ko imamo božično - novoletno večerjo- so prjazni, hrana je odlična skratka super. Kar tako naprej.


07.12.2011 ob 09:56

Odlično. Sem zahajam sicer bolj redko (nasploh v gostilne) vendar samo v TO kitajsko restavracijo, ker v njej še NIKOLI nisem bil razočaran ne nad ponudbo, ne nad postrežbo in ne nad cenami.


11.04.2011 ob 21:21

Olja, Kitajski Zmaj je restavracija v kateri se boste resnicno prijetno pocutili in z zelo zmerne cene dobro in okusno najedli... Osebje je pridno, prijazno in vas v slovenskem jeziku povprasajo po zeljah... Obiscite jih, ne boste razocarani ! A.S


08.04.2011 ob 21:39

Zivjo, ze sesto leto redno, vsaj dvakrat tedensko, zahajam v restavracijo *Kitajski Zmaj* Vsakodnevno potujem po Sloveniji in ob teh prilikah grem tudi v kaksno kitajsko restavracijo, ampak od vseh grem najraje v *Kitajski Zmaj* na zacetku Izanske ceste v Ljubljani ! So prijazni, cene so med najnizjimi, kar je pa najbolj pomembno, je da mi njihov nacin prirejanja hrane in okusnost vse ponudbe najboljsi ! L.P Andrej


Vse ocene ...