x
Podatek ne bo objavljen!


Ocena:


V polje vpišite številko 1980.
Opozorilo: zaradi nadzora neželenih vpisov je ob vsakem vpisu shranjen tudi vaš IP naslov.

Gostilna NA KLANCU

Ocena:
4.2 (na podlagi 48 ocen)
Naslov:
Stari trg 251
2380 Slovenj Gradec
Kontakt:
Telefonska številka: (02) 88 44 000
Delovni čas:
Tor - ned: od 12h - 22h
Ponedeljek zaprto.
V ponudbi jedi po naročilu imajo tudi kitajsko hrano.
Ste našli napako v podatkih? Sporočite nam jo!

Oceni restavracijo:

Komentiraj

Napiši svoje mnenje o restavraciji

Mnenja in ocene obiskovalcev (število mnenj: 4)

06.07.2017 ob 15:32

Že leta sem njihov gost. Odlična hrana, okusno. PRIPOROČAM


27.12.2016 ob 09:42

Odlična kitajska hrana. Smo ljubitelji kitajskih jedi in se vedno vračamo v to kitajsko restavracijo. Osebje zelo prijazno, hrana pa za prste obliznit.


19.07.2016 ob 14:33

Odlična hrana napram kitajski restavraciji v Ravnah (prvič in zadnjič bili) ali Velenju (prevladujejo sladko kisli okusi, kar nikakor ni po mojem okusu)! Kitajska govedina sočna, ravno prav zelenjave, pečena raca je bila pred 14 dnevi 1A, solate odlično pripravljene, rezanci oz. testenine do zdaj odlični... Glede na to, da poznam veliko rednih strank, ocena odlično.


15.02.2016 ob 10:12

Pozdravljeni, včeraj v nedeljo na Valentinovo 2016, smo šli z družino na kosilo. Obožujemo kitajsko hrano, žal je bila Kitajska restavracija na Ravnah popolnoma zasedena, tudi nam sicer ljub Saloon Sele, do zadnje mize. Šli smo v gostilno na Klanec na Sele. Čakali smo uro in 15 minut na hrano. Imajo vse kuhinje in ne le kitajsko, vendar že ko smo dobili spomladanske zavitke, smo se spogledovali in upali, da bo glavni meni boljši. Kitajski špageti, s trdo (ne kuhano ali predvsem ne pečeno) zelenjavo (prvič smo v kitajski kuhinji doživeli brokoli), pečena raca z omako katastrofa, na pol pečena, omaka ogabna z neko cimetu podobno začimbo, meni sicer "a la cart" po receptu kuharja Lee-ja, s 3 vrstami mesa, kot bi jedel obaro in ne "pečeno meso", piščanec četrtega menija bled in le pogojno užiten. Skratka, pojedli smo tretjino ali morda pol, ko je šefica/natakarica pobrala krožnike, ni niti vprašala, zakaj je ostalo toliko hrane, če morda kaj ni bilo v redu?! Zato sem ji sam povedal, da obožujemo kitajsko hrano in da v vseh letih, še nikjer nismo jedli slabše. Ni je zanimalo zakaj, kaj ni bilo v redu, da bo morda drugič boljše... Izdala je račun in rekla, citiram "da kuhajo kakor pač znajo". Kot rezime. Tam prvič, zadnjič in nikoli več. Kitajsko kuhinjo pa se lahko grejo učiti v Kitajsko restavracijo v Ravne na Koroškem. Konstruktivne kritike so dobrodošle in zelo pomembne. Očitno za to konkretno gostišče ne. Globoko odsvetujem obisk vsem.