x
Podatek ne bo objavljen!


Ocena:


V polje vpišite številko 1980.
Opozorilo: zaradi nadzora neželenih vpisov je ob vsakem vpisu shranjen tudi vaš IP naslov.

Kitajska restavracija CESARSKO MESTOV Cesarskem mestu vam ponujamo originalne kitajske jedi na sečuanski in kantonski način ter originalne kitajske pijače, žgane pijače in čaje. Na meniju imamo bogato izbiro predjedi, juh, solat in glavnih jedi s svinjino, piščancem, govedino, raco, raki, lignji ali ribami, pripravljamo pa tudi odlične jedi za vegetarijance. V ponudbi imamo tudi jedi z rezanci ali riževimi rezanci.
Specialitete naše kuhinje so pekoča omaka osmih zakladov, mongolsko pečeno meso, kuhana govedina na kitajski način, prasketajoče trojno cvrtje, riževa skorja z bambusom in gobami (Guo-ba), mravlje plezajo na drevo in pojedina pekinške race.


Oceni restavracijo:

Komentiraj

Napiši svoje mnenje o restavraciji

Mnenja in ocene obiskovalcev:

20.08.2018 ob 16:45

Veliko prostora, velika terasa, dobra postrežba in odlična hrana kot vedno! Hvala :)


22.12.2015 ob 18:42

Sigurno ena najboljsih.preiskusite!!!


24.06.2014 ob 19:28

Komaj čakam, da se jutri spet odpravimo v restavracijo. Kot zmeraj, nas bodo pričakala izvrstna, slastna in okusna hrana, odlična postrežba ter prekrasni pogledi na okrasje in tradicijonalni stil restavracije. Restavracija je zame 10/10, popolna. Upam, da bo taka še naprej, vidim pa, da se osebje zmeraj trudi po svojih najboljših močeh, da bi ustregli strankam. HVALA


02.04.2014 ob 15:15

Preveč mastna in slana hrana, izgled restavracije je zavajajoč, ker človek pričakuje vrhunsko hrano, ta pa ni takšna.


18.10.2013 ob 22:57

Jaz,ko hodim vedno v Kitajsko restavracijo mislim,da bi šel na daljni vzhod.Kitajska ima super hrano in večkrat kot odlično. Tudi Cesarsko mesto se veliko trudi. Kitajska restavracija je zame čista petka. Jaz se bom odpravil še v druge Kitajske restavracije,ki so tudi odlične.


27.09.2013 ob 08:50

Kitajske restavracije so mi vse odlične. Tudi Cesarsko mesto,ki je najboljša restavracija. Bolje je da se izognite McDonaldsom,ki je zelo slaba hrana in to ni zame kulinarika,niti ena ameriška hrana meni ni dobra. Vsem priporočam Kitajsko restavracijo Cesarsko mesto ali kakšne druge Kitajske restavracije. Osebje je zelo prijazno in hodim v kitajske restavracije trikrat ali štirikrat na leto.


Vse ocene ...