x
Podatek ne bo objavljen!


Ocena:


V polje vpišite številko 1980.
Opozorilo: zaradi nadzora neželenih vpisov je ob vsakem vpisu shranjen tudi vaš IP naslov.

Kitajska restavracija CESARSKO MESTO

Restavracija Cesarsko mesto je ena izmed najbolj priznanih kitajskih restavracij v Sloveniji. Nudijo originalne kitajske specialitete po domačih receptih, in sicer jedi na kantonski ter sečuanski način. Restavracija posluje že od daljnega leta 1995 in med drugim redno gosti goste iz kitajske ambasade. Prostori restavracije so lepo urejeni, prostorni in razgibani, po želji pa vam naročeno hrano pripeljejo tudi na dom.

Restavracija se nahaja na Litijski cesti 76 v bližini Hotela Bit in Štepanjskega naselja. Na voljo ima dovolj parkirnih mest, pripeljete pa se lahko tudi z mestnima avtobusoma številka 13 in 28.

Oceni restavracijo:

Komentiraj

Napiši svoje mnenje o restavraciji

Mnenja in ocene obiskovalcev:

20.08.2018 ob 16:45

Veliko prostora, velika terasa, dobra postrežba in odlična hrana kot vedno! Hvala :)


22.12.2015 ob 18:42

Sigurno ena najboljsih.preiskusite!!!


24.06.2014 ob 19:28

Komaj čakam, da se jutri spet odpravimo v restavracijo. Kot zmeraj, nas bodo pričakala izvrstna, slastna in okusna hrana, odlična postrežba ter prekrasni pogledi na okrasje in tradicijonalni stil restavracije. Restavracija je zame 10/10, popolna. Upam, da bo taka še naprej, vidim pa, da se osebje zmeraj trudi po svojih najboljših močeh, da bi ustregli strankam. HVALA


02.04.2014 ob 15:15

Preveč mastna in slana hrana, izgled restavracije je zavajajoč, ker človek pričakuje vrhunsko hrano, ta pa ni takšna.


18.10.2013 ob 22:57

Jaz,ko hodim vedno v Kitajsko restavracijo mislim,da bi šel na daljni vzhod.Kitajska ima super hrano in večkrat kot odlično. Tudi Cesarsko mesto se veliko trudi. Kitajska restavracija je zame čista petka. Jaz se bom odpravil še v druge Kitajske restavracije,ki so tudi odlične.


27.09.2013 ob 08:50

Kitajske restavracije so mi vse odlične. Tudi Cesarsko mesto,ki je najboljša restavracija. Bolje je da se izognite McDonaldsom,ki je zelo slaba hrana in to ni zame kulinarika,niti ena ameriška hrana meni ni dobra. Vsem priporočam Kitajsko restavracijo Cesarsko mesto ali kakšne druge Kitajske restavracije. Osebje je zelo prijazno in hodim v kitajske restavracije trikrat ali štirikrat na leto.


Vse ocene ...